Tárolás minden üzletben fontos

Apukám nagyon kedveli az autókat, nagyon jártas is a különböző újításokban, a saját autóját is önmaga szereli. Szereti, kikapcsolja őt, hogy a nap végén mehet és bütykölheti az autóját. Amikor pedig nem az autógarázsban tevékenykedik, az internetet bújja és olvas a különböző új termékek után. rendszeresen jár autósboltba és márkaszervizbe is. Nem csak az állag megóvás miatt, de szeretné, hogy az autó fogyasztása mindig költséghatékony legyen. Úgy gondolja, hogy ha minden ilyen kis autóalkatrészből a legjobbat válassza ki, akkor takarékos lesz az autó üzemelése. Az autósboltban már név szerint ismerik, jó kapcsolatot alakított ki velük az évek során, mindig biztos minőségű termékeket szállítottak le részére. 

És persze minden egyes szerelés után, ki kell próbálni az autót, úgyhogy nagy utakra megy ilyenkor.

Egy szerelés előtti, beszerző útjakor nagyon nagy meglepetéssel nyugtázta, hogy ahová jár autó alkatrész boltja átalakításon esett át, apukám nem szeret online rendelni, ő hisz a személyes kapcsolatokban az eladó- vevő kontaktjában, és abban, hogy beszélgetve jobb tanácsokat tud kapni, jobb termékekkel.

Miután belépett a felújított boltba apukám, megkérdezte az eladót, akivel már az évek során, nem csak vevői és eladói szerepekben vannak, hanem egy jó távoli ismeretség alakult ki náluk. Szóval szóba elegyedtek, hogy nem is mesélték apukámnak, hogy ilyen felújításokon és polcrendszer kialakításon esnek majd át. Salgó polcrendszert vásároltak minden hova az üzletben, ezáltal nagyon rendezett képet festenek a bolt által árult termékek, mindennek meglett a helye. Könnyebben megtalálhatóak a termékek, ez egyszerűbbséget jelent az eladóknak, de még a vevők számára is segítség, hogy nem kell a boltban több időt eltölteni, mint amennyit szánnának egy alkatrész vásárlására.

Az üzletvezető is ezen az állásponton volt, amikor arról határozott, hogy salgó polcok beszerelésével könnyíti meg mindenki vásárlását, és az eladók eladása és a készletre való rálátása is könnyebb és összeszedettebb tud lenni.

Amikor az üzletvezető kigondolta, hogy számára a salgó polc lesz az ideális polcrendszer választás, akkor elkezdett az interneten keresztül olyan céget keresni, aki remek minőségben és nagyszerű áron forgalmazzák ezeket a polcrendszereket. Nehezen talált egy olyan céget, amely minden kritériumának megfelel. Nagyon gazdaságosan szerette volna megoldani a felújítást és a polcrendszer beszerzését. Olyan remek céget talált, ahol nem csak jó minőségben, de remek áron is talált salgó polcot, a cég nem csak a gyártást és a szállítást vállalta fel, de még az összeszerelést is biztosította. Teljes mértékben meg volt velük elégedve ez a komplex szolgáltatás, minden vásárló számára egy nagyon nagy előny, és könnyebbséget jelent, mivel nem kell azon fáradoznia, hogy összeszerelő szakembert keressen, mire a darabokban megérkező salgó polcok leszállításra kerülnek. A nyitási időt tartani kellett, mivel a késlekedés bevétel kieséssel is járhatott volna. A olyan nagyszerű szakemberekkel dolgozik a cég, hogy ilyenről szó sem volt, nagyon jól, precízen tudtak együtt dolgozni. Salgó polc ár nagyon kedvező volt ennél a cégnél, úgyhogy a remek horganyzott lemez minőségen túl, ez a feltétel is nagyon megfelelt az üzlettulajdonos számára. 
Salgó polc ára egyik, ha nem a legfontosabb volt a tulaj számára. Nagyon örül neki, hogy ilyen remek áron jutott hozzá. Arról nem is beszélve, hogy ténylegesen ezzel a polc fajtával, helyet is tudtak spórolni, mindamellett, hogy rendezett lett az üzlet látképe, és könnyebben megtalálhatóak a termékek.

Új megoldásban is gondolkodott az üzletvezető, ugyanis a polcrendszert forgalmazó cégnél lehetőség van, hogy a polcokat csavarmentesen kérje, ezzel a lehetőséggel élt, és máris egy időtálló, és modern polcrendszerrel lett gazdagabb.
Arról nem is beszélve, hogy a rengeteg plusz szolgáltatásnak vélhető, cég kedvezményeken túl, még gyártói garanciát is igénybe tud venni, ami nem egy elhanyagolható ismérv egy cég üzletpolitikáját illetően. Innen is megmutatkozik, hogy nagyon korrekt a hozzáállásuk, a vásárlóik minden tekintettben számíthatnak rájuk. 
Üzletvezető a felújítással és a salgó polcokkal teljese mértékben elégedett, a polcokat forgalmazó céget, csak ajánlani tudja mindenkinek.