Tankoljon fel Ön is Tantum Verdével!

Orvos lévén felelősséggel tartozom az emberek iránt, ha segítségre szorulnak, beülök az autómba és megyek, hiszen köt a Hippokratészi eskü. Az évek során megszoktam, akár a hosszabb utakat is, mikor régi ismerősök, barátok kérnek tőlem segítséget, legtöbbször készséggel egyezem bele. Az országutak csíkjai olykor álmomban is felderengenek egy-egy hosszabb egybefüggő utazássorozatot követően.

Legutóbb Mohácsról vezetett az utam Zalaegerszegre. Egy osztrák barátom kért meg, nézzek rá a beteg kisfiára, aki egy komolyabb fogászati műtéten esett át, ezért nagy fájdalmai vannak, amit a helyi orvosok sehogy sem tudnak enyhíteni, hiszen kisgyermekkorára való tekintettel komolyabb fájdalomcsillapítókat nem írhattak fel neki.

Utazásaim alatt gyakran hallgatom a különböző kereskedelmi, gazdasági rádiókat, előbbi csatornákat megfigyelve néha az az érzésem támad, lassan több reklámot hallok, mint zenét, melyet a tévében már megszoktam és ignorálni tudok, de a rádióban újdonságként hat. Van azonban jó oldala is, mert körülbelül a reklámok 90%-a gyógyszerek népszerűsítéséről szól, így sokat tudok tájékozódni az éppen aktuális trendekről, a piacon fellelhető gyógyszerkínálatról, amit a telefonom hangvezérlős funkciójának segítségével le is tudok ellenőrizni.

A Tantum Verde spray-vel nem így találkoztam, egy barátom mesélt róla telefonon, amikor tanácsot kértem, mégis milyen eszközt javasol, mialatt utaztam a fájdalmaival küzdő kisfiúhoz. Tanácstalanságomban arra gondoltam, ezúttal teszek is egy próbát és alkalmazni fogom a hallásból megismert gyógykészítményt. Érkezésem fontosságát már az utca végéről integető emberek tanúsították, hiszen senki sem tudta hallgatni szeretett kis rokonuk, barátjuk jajjveszékelését. Útközben bevásároltam a fellelhető orvosságokból, amit kisgyermekeknek is segítséget nyújthatnak. Az ajtóba érve a jóbarátom felesége nyitott ajtót, kétségbeesést láttam az arcán. Elhatároztam, minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a kis lurkóért. A szoba ajtaja elé lépve gyomorgörcs kerített hatalmába a fájdalmat sugalló hangok hallatán. Sokféle gyógyszert kipróbáltam, még a Japánban tanult akupunktúrás ismereteimet is bevetettem, de semmi sem használt, míg végül eszembe jutott a kabátzsebemben lévő Tantum Verde spray és finoman a kis barátom szájába spricceltem vele. A hatásán nem csak én, de maga a gyermek is meglepődött, hiszen szinte pillanatok alatt csökkent a duzzanat és szinte megszűnt a fájdalma. Már kommunikálni is tudtunk egymással, ha nehezen is. Majd egy kis homeopátiás nyugtatószer segítségével végre álomba szenderült a kisfickó.

Másnap hazatérve Pestre egy konferencián vettem részt, melynek során lehetőségem is nyílt felszólalni. Beszédem alkalmával ezúttal nem nehezményeztem a korházak általános felszereletlenségét, vagy a hazai orvosok általános motiválatlanságát a nevetségesen alacsony átlagbérek és a megbecsületlenség miatt. Kizárólag a Tantum Verde spray csodálatos hatásairól beszéltem, melyet a kollegáim és kamaratársaim áhítattal hallgattak, hiszen mindannyian szembesültek már hasonló problémával, melyet eme csodaszer hatékonyan gyógyít.

Az előadásomat számos kérdés szakította félbe, melyek a hatóanyagára, a fellelhetőségre és a piacon elérhető mennyiségre vonatkoztak. A kollégáimat teljesen a bűvöletébe kerítette a csodaszer, többen azonnal autóba is pattantak az első patika felé véve az irányt, nehogy lemaradjanak a készítményről.

A gyűlés után egy neves orvos kolléga jött oda hozzám gratulálni a felfedezésért, majd természetesen elmesélte a saját történetét a Tantum Verde sprayvel évekkel korábbról. Persze nem hittem neki, mindenki tudja, hogyan szerezte a jelenlegi hírét, egy tehetséges kutató munkáját nevezve a magáénak. Ez sem tudott letörni azon a napon. Túl voltam egy hosszú autóúton, mely mindig nagyon feltölt energiával és nem mellesleg segítettem egy fájdalmaival küzdő ifjoncon, ráadásul hétköznapinak tűnő patikában is vény nélkül kapható gyógyszer segítségével. Ez az én ajánlásom minden olyan személynek, aki szájgyulladással kapcsolatos problémával küzd. Használjon Tantum Verde sprayt, ha gyors és hatékony gyulladáscsökkentést és fájdalomcsillapítást szeretne.