Mindenkinek kell egy laptop táska

A férjem nagyon szeret autókázni. A kocsik annyira nem érdeklik, persze szereti a szép autókat, de egyáltalán nem érdekli őt a szerelés és az ilyenek. Meg tudja csinálni, mert a bátyja ilyesmivel foglalkozik hobbiként, tőle sokat tanult már fiatalabb korában is, de őt inkább más foglalkoztatja. Szereti a technikai dolgokat, de inkább a számítástechnikát, ezzel is foglalkozik. Viszont az ügyfelekhez ki kell mennie, így a munkájához hozzátartozik, hogy autóval járja a várost, ez pont neki való, hiszen nem tudna állandóan az irodában ülni.

Az autók, illetve az autózás az egész családban állandó téma, tekintve, hogy a tesója ezzel foglalkozik, és mivel sokan vannak fiúk a családban, gyakran szóba jön ez a téma. A férjem is imádja a kék autókat, csakúgy, mint én, úgyhogy amikor új autót vásároltunk, mindenképpen az volt a cél, hogy kék színű legyen.

A munkájából kifolyólag a laptopját is magával kell hurcolnia. Múltkor látta, hogy a laptop táskája oldalt ki van szakadva, így aztán egyik hétvégén rászánta magát és új laptop táska után kezdett el nézelődni az interneten. Nagyon fontos volt a számára a minőség és az, hogy bőr táska legyen, ezért nagyon örült neki, amikor rátalált erre a weboldalra: https://www.bagbox.hu/taska-104/bor-laptop-taska-122 .

Itt számtalan laptop táska van, mindegyik nagyon szép, így a választás is kicsit nehézkes volt a számára. Végül nem vacillált sokat, rákattintott az egyikre, megnézte a méretét, lemérte a saját gépét is, hogy biztosra menjen a rendeléssel, és meg is rendelte. Nagyon örült neki, amikor látta, hogy van rá lehetőség, hogy kicseréltethesse a táskát, ha esetleg a méret mégsem lenne jó. Pár nap alatt meg is érkezett a táskája, így már nem kellett a régi, szakadt laptop táskáját használnia.

Egyébként szerintem nagyon hasznos dolog ilyen táskát használni, mert így a laptop sem rongálódik meg, ha éppen valakinek magával kell vinnie, nem érik út közben sérülések, és a por sem száll bele annyira, nekem is van egy, bár az nem bőrből van. De miután megjött a férjem új táskája, én is nagyon elgondolkoztam rajta, hogy veszek magamnak egy hasonlót.

Bár, nézelődtem a bagbox.hu weboldalán, és láttam, hogy számtalan más fajta táskát is árulnak, kicsit el is időztem a női válltáskák részlegen, de parancsba adtam magamnak, hogy ne vásárolgassak össze-vissza, úgyis van egy csomó táskám, amiknek a felét nem használom. Viszont nagyon jó ötlet, innen táskát rendelni akár ajándékba is. Van férfi és női táska egyaránt, a válltáskától kezdve az irattartón át egészen az orvosi táskáig itt aztán tényleg mindenféle táska megtalálható. Sőt, még pénztárcák, ékszertartók és bőröndök is vannak.

Ami szintúgy megtetszett neki a rendelés folyamán, hogy 10.000 forint felett ingyenes a kiszállítás. Nem elég, hogy pár nap alatt már meg is jön a táska, de még fizetni sem kell a kiszállításért, ha a megadott érték felett rendelsz. Mivel a laptop táska, amit kinézett magának a férjem jóval felette volt, így rá vonatkozott ez a dolog. Azóta is azt használja, és már mesélte, hogy néhány ügyfele meg is jegyezte, milyen elegáns laptop táskája van.