Lakásvásárlás Nyíregyházán

Szenvedélyem az autózás. Mindig is imádtam a száguldást, ezért nem volt kérdés, hogy az autós szakmában helyezkedtem el főiskola után.Tesztvezetéseket tartok sportautókkal, nagyon nagy erre a kereslet, minden nap több tíz vendégünk van, akik szeretnék a pályán kipróbálni a járgányokat. Mikor felmerült a családomban, hogy szeretnénk költözni, megijedtem, hogy ott kell hagynom a csodás munkahelyemet, de szerencsére a feleségem úgy döntött, nem szeretne elköltözni Nyíregyházáról, így a városon belül kezdtünk el keresni egy másik lakást.

Eladó a lakásunk!

Nem voltunk jártasak lakásvásárlásban és eladásban sem, így inkább segítséget kértünk a szomszédainktól, akik pár hónapja költöztek mellénk és jó kapcsolatot alakítottunk ki velük. Este átmentünk hozzájuk egy teára,hogy rákérdezzünk a dolgok mikéntjére. Pali és Eszter szívesen fogadtak minket és segítettek nekünk megtalálni a Nextapró oldalát. Elmondásuk szerint ők is ott akadtak rá arra a lakásra, amiben most élnek. Azt mondták, hogy csupa jó tapasztalattal gazdagodtak az oldal használata közben és rengeteg jó lakásra leltek, amik közül igen nehéz volt választani. Úgy gondoltuk, mi is adunk egy esélyt a Nextapró-nak, ezért miután hazamentünk, mi is felkerestük az oldalt. Először a saját otthonunkat szerettük volna felrakni rá, ezért a regisztráció után a hirdetésfeladás fülre kattintottunk. A korrekt kialakítású hirdetőfelületet könnyedén ki tudtuk tölteni, sok képet is fel lehetett tenni, ennek lehetőségével éltünk is, hisz az volt a célunk, hogy minél alaposabban betudjuk mutatni a lakást a leendő lakónak. Mivel a képek sorrendjén a feltöltés után is tudtunk változtatni, így nem kellett rögtön úgy csatolni a fotókat,hogy azok úgy következzenek egymás után, ahogy mi szerettük volna a végén viszont látni őket a hirdetésben. Miután minden lényeges információt kitöltöttünk, vagy leírtunk a leírásba, felraktuk a hirdetést az oldalra. Nemsokkal később meg is jelent és pár órára rá már kettő érdeklődőtől is kaptunk üzenetet a Nextapró-n keresztül, hogy érdekelné őket a lakásunk és szeretnék azt megnézni.

Az álomlakás után kutatva

Nagyon örültünk, hogy Eszterék ajánlották nekünk ezt az oldalt, mindent nagyon egyszerűen tudtuk rajta intézni. A lakáskereséssel is jó tapasztalataink lettek. Amire rákerestünk az oldalon, az az eladó lakás Nyíregyháza központjában. Mivel beállíthattuk, milyen árkategóriában keresünk lakást, csak azokat az ingatlanokat dobta ki nekünk, amik számunkra relevánsak lehetnek. Csak képes keresés is lehetséges az oldalon, ez nagyon fontos szempont volt nekünk, mert csak olyan hirdetéseket szerettünk volna böngészni, ahol látszik is, mit akar megvenni az ember. Külön kifejezésre is rákereshettünk a nyíregyházi lakások kategóriájában és mivel mi feltétlen a belváros környékén szerettünk volna lakást venni, beírtuk a szűrőbe, hogy belvárosi. Szerencsére erre is volt pár találat, így már eléggé le tudtuk szűkíteni a keresést és írtunk is kettő lakástulajdonosnak, hogy szeretnék megnézni az ingatlant. Párhuzamosan árultuk a Nextapró-n a saját lakásunk és kerestünk mi is új otthont és mind a kettő sikeres vállalkozásvolt, az oldal segítségével eladtuk a régi otthont és vettünk egy újat Nyíregyháza belvárosában. Mivel sikerült a városon belül megoldani a költözést,a remek munkahelyemet sem kellett ott hagyni, így továbbra is élhetek asebességnek.