Biztonságos navigáció mobil tartozék segítségével

A feleségem mindig rosszul van attól, hogy ha neki kell navigálnia engem az autóban, de igazából azzal sincs kibékülve, hogy ha tudja, hogy egyedül megyek és magamnak kell megoldani a navigációt. Természetesen már eddig voltak eszközeim arra, hogy a lehetőségekhez mérten biztonságossá tegyem az utazásaimat. Nem kérdés, hogy mindig kihangosítva használom a gps-t, de azért mégis szeretem látni is az útvonalat, nem csak hallani. Az valahogy bizonytalanságot kelt bennem.

Ezért további mobil tartozékokra is szükségem volt. Tavaly karácsonyra kaptam például a feleségemtől egy autóba helyezhető mobil telefon tartót. Így könnyen rá tudok pillantani az előttem álló útvonalra és nem kavarok a mobil körbe a műszerfalon. Ezen kívül azonban rengeteg féle és fajta mobil tartozék van, ami könnyebbé és biztonságosabbá teheti ez életünket a volán mögött.

Júlia, a feleségem, bevallottan nem ért az ilyen dolgokhoz, neki mind a vezetés, mind a mobil eszközök idegenek. Ezért egy nagyon erős segítséghez fordult, mikor nekem keresett mobil tartozékokat az autóba. Az oldalt, ahonnan rendelte nekem tavaly karácsonykor az ajándékot, az egyik kollégája javasolta neki. Az eredeti terv az volt, hogy elkíséri Júliát egy boltba, hogy segítsen neki választani, végül azonban, valahogy elszámolták magukat és már nem volt idő rá, hogy közösen elmenjenek valahova.

Ezért az egyik ebédszünetüket felhasználva nekiveselkedtek az oldalnak, hogy a nyakukba vegyék azt és kerítsenek nekem egy tökéletes karácsonyi ajándékot, amiről még a feleségem is azt gondolja majd, hogy hasznomra lesz és nem csak valami fölösleges vacak. Ő elég sok dolgomról hiszi azt, hogy valami fölösleges vacak.

De mint kiderült az oldalnak olyan szuper a keresője, hogy bár ők a teljes harminc perces szünetüket rá akarták szánni, de igazából elegendő volt három perc is. Csak beírták a megfelelő helyre, hogy nagyjából mit szeretnének és nagyon pontos találatokat kaptak. Ezek után már nem volt más dolguk, mint a találatok között válogatni kinézet és ár alapján. Ezek ugyanis, természetesen minden kiadott termék mellett szerepelnek.

Utána már a bolt oldalára navigálta őket a rendszer és a továbbiakat ott tudták intézni. Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy ha nincs az ajándék.varázsló, akkor én még mindig csúszkáló mobillal kényszerülnék utazni, mert erre a segítségre hatalmas szüksége volt a nejemnek és tőlük ezt meg is kapta.